تاکید لاریجانی بر وحدت نظر گروههای سیاسی
به گزارش شبکه خبر ، علی لاریجانی در ادامه سفر خود به شیراز  در نشستی با تشکل های سیاسی فارس اظهار داشت: گروه های سیاسی در کشور سرمایه ملی محسوب می شوند. 

وی افزود: وجود جریان های مختلف در کشور و داشتن آرای متفاوت در صورتی که یک نظم سیاسی مدون داشتته باشند تعالی بخش است که باید به آن به عنوان سرمایه نگاه کرد. 

رئیس مجلس تصریح کرد: اگر گروه های سیاسی انضباط نداشته باشند و آداب و رفتار سیاسی را به خوبی رعایت نکنند می توانند خطراتی برای کشور ایجاد کنند چنانکه در 30 سال گذشته مشاهده کردیم، اگر دیسپلین سیاسی رعایت کنند جریان های سیاسی دستاوردهای نیکویی برای کشور خواهند داشت. 

وی ادامه داد:

اگر جریان های سیاسی از جاده خارج و با ظن و سوء رفتار به یکدیگر نگاه کنند مشقت زیادی برای اداره امور کشور ایجاد خواهند کرد. 

وی برپایی جلسه امروز تشکل های سیاسی که با حضور گروه های اصلاح طلب و اصولگرای استان فارس برگزار شد را به فال نیک گرفت و گفت: در این جلسه که گروه های مختلف سیاسی حضور دارند جلسه ای است که می توان در آن در مورد مسایل مختلف کشور نظر داد، ارتباط و رایزنی جریان های سیاسی با هم امر مطلوبی است که ثمراتی خواهد داشت. 

رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنانش به بررسی وضعیت مدیریت در کشور پرداخت و گفت: ما بعد از 30 سال که از انقلاب اسلامی می گذرد به برداشت های غنی شده در اداره کشور دست یافته ایم یعنی ما فراز و فرودهای زیادی داشته ایم در اول انقلاب دعواهای چپ و راست وجود داشت که محور آن مسایل اقتصادی بود و بعد به باب سیاسی کشیده شد. 

وی تاکید کرد: اکنون آن دعواها دیگر معنا ندارد دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب به یک مبانی نزدیک به هم در اداره کشور رسیده اند یعنی همه گروه های سیاسی بر اصلاح رفتار اقتصادی رسیده اند. 

وی ادامه داد: بنده نمی گویم اصل 44 قانون اساسی در کشور خوب اداره می شود ولی تا جایی که اطلاع دارم نظر آقایان خاتمی، کروبی و هاشمی رفسنجانی بر اصلاح اساسی در اقتصاد تاکید دارد. 

لاریجانی افزود: قرار نیست در اجرای اصل 44 مدیریت اقتصاد کشور را گرفته و به گروه دیگر داد ، بلکه اصل 44 می خواهد یک راه را نشان دهد که مدیریت اقتصادی کشور براساس رقابت باشد. 

لاریجانی گفت: اگر بتوان رقابت دقیق و نه تصنعی در عرصه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی تبیین کنیم به توانمند سازی کشور کمک خواهد شد. 

وی یادآور شد: در سال های بعد از انقلاب، اقتصاد کشور به دست دولت بوده و همواره وارث دولت سالاری بزرگ بوده ایم که البته این دولت سالاری مدیریت قوی در کشور بوجود آورد. 

رئیس قوه مقننه گفت: امروز باید این دیوان سالاری بزرگ را تغییر داد و از مدیران کارکشته نیز خوب استفاده کرد. 

وی اظهار داشت: تجریه 30 ساله نشان می دهد دیگر لزومی ندارد همه سمت ها در کشور سیاسی باشد بسیاری از مدیریت ها در کشور نیاز به نگاه سیاسی ندارد در بسیاری از کشورها وزیر سیاسی است اما دبیرکلی وجود دارد که تکنوکرات است.
 
لاریجانی تصریح کرد: ما باید بپذیریم اگر همه سمت ها جنس سیاسی داشته باشند ضرر می کنیم. 

وی ادامه داد: باید مساله دیوان سالاری در کشور علاج شود. 

لاریجانی گفت: جریانهای سیاسی به این نکته رسیده اند که کارها به مردم واگذار شود و دولت نظارت بیشتری داشته باشد.
 
رئیس مجلس در ادامه سخنان خود با اشاره به شرایط کشور در منطقه تصریح کرد: شرایط کشور نقاط روشنی را به ما نشان می دهد که ذهن گروه های سیاسی باید به برخی موضوعات متمرکز شود. 

وی با بیان وجود برخی فشارهای خارجی علیه ایران تصریح کرد: تئوری آنها این است که فشار بر ایران افزایش یابد و یا در مسیر بیداری در منطقه و دستیابی به فناوری های پیشرفته ایستادگی نکند. 

وی به جریان های سیاسی توصیه کرد: باید در حوزه منافع ملی برای خود تعریف و همه بر آنها وحدت نظر داشته باشند. 

لاریجانی افزود: حال که تهدیدات از جنس های مختلف وجود دارد نیازمند همفکری و وحدت گروه های سیاسی در منافع ملی هستیم. 

رئیس مجلس یادآور شد: تلاش مجلس هشتم این است که به این مساله توجه و از دعواهای حیدری و نعمتی و کوچک سیاسی پرهیز کند. 

وی افزود: مجلس هشتم از گروه های اصولگرا، اصلاح طلب و مستقل تشکیل شده اما رفتار آنها کارشناسی است و در موضوعات تخصصی با هم اتفاق نظر دارند. 

لاریجانی در پایان این نشست به پرسش های نمایندگان تشکل های سیاسی استان فارس پاسخ داد.