بیاد هنرمندی که به تاریخ پیوست

درگذشت  هنر مند بزرگ  خسرو شکیبایی را به خانواده ی آن مرحوم وهمچنین به جامعه ی هنرمند ایرانیان تسلیت می گوییم(مدیر روزنامه ی اینترنتی شهرستان ممسنی )

 
نامه کیانیان به شکیبایی
رضا کیانیان در نامه‌ای خطاب به خسرو شکیبایی نوشته است: هنوز سینمای ایران کلی با تو کار داشت.

این بازیگر سینما و تئاتر ایران در پی درگذشت خسرو شکیبایی در نوشتاری که در اختیار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران ، قرار داده، آورده است:

«سلام خسرو جان

بی‌خبر گذاشتی و رفتی. بدون خداحافظی!

دو هفته پیش هم که آخرین جایزه‌ات رو گرفتی، روی صحنه لام تا کام حرف نزدی. از گوشه صحنه اومدی بالا و آروم جایزه‌ات را گرفتی؛ برای سی سال حضور پرشور و شوقت در سینمایی که این روزها چندان شور و شوقی در آن نیست.

فقط لبخند زدی و رفتی پایین و لای جمعیت گم شدی. خوب اگه قرار بود بری و پشت سرت رو هم نگاه نکنی، چند کلمه‌ای برای ما که پشت سرت بودیم، حرف می‌زدی!

یادمه وقتی آمدی رو صحنه، حالت خوب بود.

آخه یکی دو بار دیگه که این اواخر روی صحنه اومدی و دیدمت، حالت زیاد خوب نبود. ولی این دفعه، همه خوشحال شدیم. فقط نمی‌دونستیم داری میری. نمی‌دونم خودت می‌دونستی یا نه. می‌گن آدمای خوب قبل از رفتن، حال‌شون خیلی خوب می‌شه؛ چون دارن می‌رن یه جای خوب. ما از کجا باید می‌فهمیدیم که این حال خوب نشانه‌ی چیه؟ همیشه بعد از این‌که اتفاق می‌افته، می‌فهمیم. ولی فکر کنم خودت می‌دونستی؛ چون هیچی نگفتی و اون‌جوری فقط لبخند زدی. شاید داشتی خداحافظی می‌کردی و ما نمی‌فهمیدیم. ولی چه خداحافظی باشکوهی! خیلی‌ها آرزو دارن در اوج خداحافظی کنن؛ اما نمی‌تونن. شاید هم اون لبخند همین معنا رو داشت. شاید اگر حرف می‌زدی، همه‌ی خداحافظی‌ات می‌شد همون چند تا کلمه؛ ولی چون همیشه شاعر بودی، فقط مهربان و با سپاس نگاه کردی و لبخند زدی. حالا که فکر می‌کنم، می‌فهمم این‌جوری بیش‌تر حرف زدی.

من هی باید از تو یاد بگیرم. یادته سال‌ها پیش وقتی از مشهد به تهران آمدم، تو روی صحنه‌های تئاتر می‌درخشیدی. من کلی دویدم تا روی صحنه بیام و دیده بشم.

بعدها هم که تو روی پرده سینماها می‌درخشیدی، باز هم من کلی دویدم تا روی پرده بیام و دیده بشم.

یادته من اولین فیلمم رو که بازی کردم، تو «هامون» بودی. من یادمه که در فیلم «کیمیا»، دست منو می‌گرفتی. کلی حال می‌دادی که رو بیام و دیده بشم. بعد هم فقط یک بار دیگه شانس داشتم در کنار تو بازی کنم؛ تو فیلم «درد مشترک»، چه بامسما.

ارتباط من با تو، مثل کوهنوردها با کوه‌هاست. هر قله‌ای رو که فتح می‌کنن، می‌بینن پشتش یه قله‌ی بلندتر هست. من هرچی می‌دوم، تو یه قدم جلوتری؛ مثل الآن. جلوتری دیگه عموجون. رفتی اون‌ور. نمی‌دونم چقدر دیگه باید بدوم تا به اون‌ور برسم، تازه نمی‌دونم در چه وضعیتی میام اون‌ور.

پس از اون‌ور یه دعایی برای من بکن. میگن دعای اون‌وری‌ها برای این‌وری‌ها زودتر مستجاب می‌شه. این‌جوری که تو رفتی، کلی «خدابیامرزی» و «یادش بخیر» و «حال‌های خوب» و «یادهای خوب» و .. بدرقه‌ی راهته.

من که شاهدم، خودتم اگه حال‌شو داشته باشی، یه نگاهی به این‌ور بندازی می‌بینی.

دست پر رفتی دیگه. می‌بینی چقدر از من جلوتری! کلی باید بدوم تا موقع رفتن دستم پر باشه.

البته جات پیش ما خالیه. هنوز سینمای ایران کلی با تو کار داشت. ولی خوب مثل به دنیا آمدنه دیگه. موقعش که برسه، باید متولد بشیم. ما یه تولد رو دیدیم؛ تو دو تا؛ تولدت مبارک.

می‌دونم اون‌جا کلی از بر و بچه‌های سینما و تئاتر اومدن پیشوازت. حتما کلی هم تدارک دیدن.

ما که اون دنیا به بازیگری‌مون ادامه می‌دیم. اون‌جا هم حتما نمایش هست. اون‌وری‌هام حتما به سرگرمی احتیاج دارن. پس اون‌جا بی‌کار نمی‌مونیم. وقتی مردم رو سرگرم می‌کنیم و حال‌شون خوب می‌شه. یه خدابیامرزی به ما و پدر و مادرمون می‌گن دیگه. وقتی مردم تو خیابون تو رو می‌دیدند و بی‌اختیار لبخند می‌زدند، خودش خدابیامرزیه دیگه. وقتی مردم می‌فهمن که تو رفتی و دیگه میون ما نیستی، گریه می‌کنن و جاتو خالی می‌کنن، خدابیامورزیه دیگه.

می‌بینی خدا چه لطفی به تو داشته که این موقعیت و جایگاه ‌رو بهت داده. پس اون‌طرف هم حتما تحویلت می‌گیره و می‌بردت روی صحنه‌ها و پرده‌های اون‌جا، که بازم مردم اون‌ور ببیننت و حال‌شون بهتر بشه و خدابیامرزی ادامه داشته باشه.

به امید دیدار»
رضا کیانیان










بیوگرافی:
متولد 1323
با بازی در نقش کوتاهی در فیلم خط قرمز (مسعود کیمیایی، 1361) به سینما آمد. و تا سال 1368 در نقشهایی ظاهر شد. از جمله در فیلمهای دزد و نویسنده، ترن و رابطه خوب ظاهر شد. اما از بازی در فیلم هامون (داریوش مهرجویی، 1368) بود که نام خسرو شکیبایی سر زبانها افتاد. او برای بازی بسیار زیبایش در همین فیلم از هشتمین جشنواره فیلم فجر، سیمرغ بلورین دریافت کرد و تحسین منتقدان و مردم را برانگیخت.
خسرو شکیبایی از سال 1368 به بعد، دیگر نتوانست از جلد حمید هامون بیرون بیاید و حمید هامون را در انواع و اقسام لباسها و تیپهای مختلف تکرار کرد. اما توانایی هایش انکارناپذیرش را در چند فیلم به معرض نمایش گذاشت: بازی تاثیرگذار او در دو فضای کاملا متفاوت در فیلم کیمیا (احمدرضا درویش، 1373) و بازی متفاوت او در فیلم کاغذ بی خط (ناصر تقوایی، 1380).
خسرو شکیبایی در تلویزیون هم موفق بود. از همان زمان که در نقش مدرس بازی کرد و آن مونولوگ طولانی معروفش را اجرا کرد تا بازی در مجموعه تلویزیونی روزی روزگاری، خانه سبز، کاکتوس، تفنگ سر پر و این اواخر هم که مجموعه تلویزیونی در کنار هم را روی آنتن دارد.
او آخرین جایزه اش را از ششمین جشن ماهنامه دنیای تصویر برای بازی در فیلم کاغذ بی خط دریافت کرد.
پس از گذشت نزدیک به 22 سال از اولین حضورش در سینمای مسعود کیمیایی، بار دیگر و اینبار در کنار استاد عزت الله انتظامی در فیلمی از مسعود کیمیایی ایفای نقش کرد: « حکم » (1383) و چقدر عالی بازی کرد. او در سال 1384 و 1385 چهار بازی قدرتمند دیگر نیز به کارنامه سینمایی اش افزود: چه کسی امیر را کشت؟، اتوبوس شب، رئیس و دست های خالی

مجموعه آثار:
- خط قرمز (مسعود کیمیایی - 1361)
- دادشاه (حبیب کاووش - 1362)
- صاعقه (1364)
- رابطه (پوران درخشنده - 1365)
- دزد و نویسنده (کاظم معصومی - 1365)
- ترن (امیر قویدل - 1366)
- شکار (مجید جوانمرد - 1366)
- هامون (داریوش مهرجویی - 1368)
- عبور از غبار (پوران درخشنده - 1368)
- ابلیس (احمدرضا درویش - 1368)
- جستجو در جزیره (مهدی صباغزاده - 1369)
- سارا (داریوش مهرجویی - 1371)
- پرواز را بخاطر بسپار (حمید رخشانی - 1371)
- یکبار برای همیشه (سیروس الوند - 1371)
- بلوف (ساموئل خاچیکیان - 1372)
- کیمیا (احمدرضا درویش - 1373)
- پری (داریوش مهرجویی - 1373)
- درد مشترک (یاسمین ملک نصر - 1373)
- لژیون (سیدضیاءالدین دری - 1373)
- سایه به سایه (علی ژکان - 1374)
- خواهران غریب (کیومرث پوراحمد - 1374)
- سرزمین خورشید (احمدرضا درویش - 1374)
- عاشقانه (علیرضا داودنژاد - 1374)
- روانی (داریوش فرهنگ - 1376)
- زندگی (اصغر هاشمی - 1376)
- دختردایی گمشده (داریوش مهرجویی - 1377)
- میکس (داریوش مهرجویی - 1378)
- دختری بنام تندر (حمیدرضا آشتیانی پور - 1379)
- کاغذ بی خط (ناصر تقوایی - 80/1379)
- مزاحم (سیروس الوند - 1380)
- اثیری (محمدعلی سجادی - 1380)
- صبحانه برای دو نفر (مهدی صباغزاده، 1382)
- ازدواج صورتی (منوچهر مصیری، 1383)
- سالاد فصل (فریدون جیرانی، 1383)
- حکم (مسعود کیمیایی، 1383)
- پیشنهاد پنجاه میلیونی (مهدی صباغزاده، 1383)
- ستاره ها: ستاره بود (فریدون جیرانی، 1384)
- عروسک فرنگی (فرهاد صبا، 1384)
- چه کسی امیر را کشت؟ (مهدی کرم پور، 1384)
- اتوبوس شب (کیومرث پوراحمد، 1385)
- دست های خالی (ابوالقاسم طالبی، 1385)
- رئیس (مسعود کیمیایی، 1385)

مجموعه های تلویزیونی:
- مدرس
- روزی روزگاری (امرالله احمدجو، 1368)
- خانه سبز (مجموعه - بیژن بیرنگ، مسعود رسام - 1375)
- کاکتوس (مجموعه سری اول - محمدرضا هنرمند - 1377)
- تفنگ سرپر‌ (مجموعه - امرالله احمدجو - 79/1378)
- در کنار هم (مجموعه تلویزیونی - فتحعلی اویسی- 1381)

جشنواره ها و جوایز:
- برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از هشتمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم « هامون » - 1368
- برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از سیزدهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم « کیمیا » - 1373
- برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از بیست و سومین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم « سالاد فصل » - 1383
- برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم « اتوبوس شب » - 1385
- کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از یازدهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم « یکبار برای همیشه » - 1371
- کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از دهمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم « چه کسی امیر را کشت؟ » - 1385
- دومین بازیگر نقش اول مرد سال به انتخاب نویسندگان و منتقدان سینمایی برای بازی در فیلم « کاغذ بی خط » - 1381
- کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از پانزدهیمن جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم « سایه به سایه » - 1375
- کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیستمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم « کاغذ بی خط » - 1380

منبع خبر : الف - http://www.alef.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=29568&Itemid=85

شوخی احمدی‌نژاد با مجری مجرد سیما

 


 

 
محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی شرکت کرد و در ابتدای این گفتگو در پاسخ به سوال مجری پیرامون مسله هسته‌ای گفت: موضوع هسته‌ای ایران در بستری گسترده است و باید با توجه به آن بستر مسائل را حل کرد.

رئیس جمهور افزود: 30 سال است که دشمنان با هدف متوقف کردن ملت ایران تلاش می‌کنند، آنها نه مخالف جنگند و نه مخالف سلاح هسته‌ای زیرا خود پرچمدار آن هستند.آنها مخالف این هستند که ملت ایران با سابقه تمدنی خود به الگویی از موفقیت در سطح جهان دست یابند.
احمدی‌نژاد افزود: مخالفان می‌خواستند با فشار و تبلیغات از کشور ما امتیاز کسب کنند اما با درایت رهبری و هوشیاری ملت، ایستادگی انجام شد که یکی از پرافتخارترین ایستادگی‌های تاریخ ایران است که حتی به نسبت ملی شدن صنعت نفت صدها برابر بزرگتر بود.

محمود احمدی‌نژاد در ادامه سخنان خود اظهار داشت: جهت‌گیری‌های جدید در ایران موجب شد تا روند فعالیتهای هسته‌ای تغییر یابد و اکنون نیز در مرحله مذاکره هستیم، آنها از ما درخواست تعلیق کردند اما پاسخ آنها روشن است.
محمود احمدی نژاد در ادامه تصریح کرد:اکنون در یکی از بهترین شرایط بین‌المللی در 30 سال اخیر هستیم و دشمنان می دانند که راهی را که در پیش گرفته‌اند اشتباه است و بهترین راه گفت‌وگو است، خود آنها نیز می‌دانند که باید حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسند.

رئیس جمهور ارائه بسته پیشنهادی از سوی کشورمان را افتخار دیگری عنوان کرد و گفت: برای رفع نگرانی‌های دنیا از جمله خلع سلاح هسته‌ای، بحث چالش‌های اقتصادی جهان پیشنهادهایی ارائه دادیم. به اذعان خود آنها نیز بسته پیشنهادی ایران جامع است.

وی افزود: قرار است که جلیلی در سفری به اروپا گفت‌وگوهایی در زمینه بسته پیشنهادی داشته باشد که محور مذاکرات جلیلی و سولانا مشترکات 2 بسته خواهد بود. ما آماده گفت‌وگو با همه کشورها به جز رژیم صهیونیستی که آنرا مشروع و انسانی نمی‌دانیم، هستیم البته به شرط گفتگوی برابر و بدون پیش شرط.


رئیس جمهور در پاسخ به سئوال مجری در خصوص جایگاه بین‌المللی کشورمان و میزان توفیق دولت در بهره‌گیری از این جایگاه با بیان اینکه موفقیت‌ها را نباید به پای دولت نوشت بلکه باید به حساب مردم گذاشت، گفت: دولت قطره‌ای از اقیانوس ملت است، اکنون افکار عمومی دنیا یکپارچه طرفدار ایران است، اکنون در هر جای دنیا اقشار گوناگون می‌گویند که حق با ایران است و دستاورد ایران این بود که مبانی و ناکارآمدی و ظالمانه بدون این نظم جهانی آشکار شد و از سویی نیازی جدید برای شکل گرفتن نظمی تازه مبتنی بر عدالت ایجاد شد.

احمدی‌نژاد در ادامه با بیان اینکه دستاورد ویژه ملت ایران و منطقه نحوه استفاده از این فضا و نحوه برخود با چالش‌های این منطقه است بیان داشت: موضوع ما طی سالهای اخیر همواره تدافعی بود و این موضع سقف زمانی داشت که در نهایت به پرداخت امتیاز منجر می‌شد اما با تغییر سیاستی که در ایران اتخاذ شد این معادله تغییر کرد و سیاست‌ فعالانه موجب شد تا خطرها را از مرزهای خود به خانه آنها ببریم.

وی افزود: اکنون به لطف خدا این اتفاق افتاده و هر دولتی که در آمریکا برسر کار آید ناچار خواهد شد که به مشکلات درونی خود بپردازد و چاره‌ای جز سازش و تعامل درست با ایران ندارد. امروز مسائل اجتماعی و اقتصادی آمریکا در حال انفجار است.

رئیس جمهور در خصوص آزمایش‌های موفقیت امیز موشک‌های شهاب نیز گفت: جنجال‌های آمریکا به 2 دلیل است اول اینکه شخص بوش می‌خواهد در ماههای آخر عمر دولت خود سر و صدایی کند و هم برای این است که در مذاکرات بتوانند دست بالا را بگیرند اما با این اقدام کشور ما دست بالا را گرفت و آزمایش این موشک‌ها تنها دست گرمی بود و تمام توان دفاعی کشور ما را نشان نداد.

رئیس جمهور محمود احمدی‌نژاد در ادامه گفت‌وگوی زنده تلویزیونی درخصوص رفتار نامناسب برخی کشورها با مسافران ایرانی تصریح کرد: قریب به اتفاق کشورهای دنیا به مردم ایران احترام می‌گذارند ولی در صورت مشاهده رفتارهای نامناسب توسط برخی کشورها دولت ایران نیز رفتار متقابل با اتباع آنها را در پیش خواهد گرفت.
وی تاکید کرد: جهت‌گیری دولت ایران رفت‌وآمد با سهل‌ترین شرایط است ولی برخی از دولت‌ها از ورود ایرانیان به داخل کشورشان هراس دارند چرا که ایرانیان همواره حامل فرهنگ و ادب بوده‌اند.

به گفته رئیس‌جمهور، کشور ایران در سال‌های گذشته پیشرفت بسیاری خوبی در خصوص جذب گردشگر داشته و میزان خروجی از کشور نیز افزایش یافته است.
رئیس جمهور در بخشی از سخنان خود با اشاره به مسافرت به 40 کشور دنیا خاطرنشان کرد: در همه این کشورها تعداد ایرانیان بسیار زیاد است و استقبال خوبی توسط آنها از دولت صورت می‌گیرد.

احمدی‌نژاد در خصوص انگشت‌نگاری از اتباع ایرانی توسط برخی از کشورها گفت: تقریبا تمام کشورهای دنیا اعم از ایران برای اجرای این طرح برنامه‌ریزی کرده‌اند ولی ایران در این خصوص سخت‌گیری نمی‌کند.
رئیس جمهور تاکید کرد: برخورد اکثر کشورهای دنیا با اتباع ایرانی خوب و مناسب است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه فرهنگ و علوم این حوزه را به چند دسته تقسیم کرد و گفت: بحث ورزش یکی از بخش‌های فرهنگی است که در 2 سال و نیم گذشته شاهد پیشرفت‌های بسیار خوبی در این حوزه بوده‌ایم.

رئیس جمهور افزود: در این مدت ورزشکاران کشورمان به اندازه 10 سال گذشته مدال رنگی کسب کردند و همچنین در این مدت با امکانات موجود بسیاری از اهداف برنامه 20 ساله در بخش ورزش محقق شد.
رئیس جمهور با اشاره به رشد تصاعدی تولید و تنوع کتاب در کشور خاطرنشان کرد: در نمایشگاه کتاب علی‌رغم افزایش قیمت کتاب‌ها تعداد بازدید کنندگان و میزان خرید آنها افزایش یافت.
به گفته وی در بخش فیلمسازی کشور همواره شاهد مشکلاتی بوده که ریشه آن فرهنگی نیست ولی در مجموع تولید در این بخش نیز با افزایش همراه بوده است.
احمدی‌نژاد فضای عمومی فرهنگی کشور را بسیار خوب و سالم توصیف و تصریح کرد: جوانان و زنان و مردان کشور در شرایط کنونی واقعا سالم‌ترین جوانان در دنیا هستند.
وی با بیان اینکه دولت سرمایه‌گذاری خاصی در یک سری از فعالیت‌های فرهنگی - معنوی نکرده است، گفت: در ارتباط با تمدن و فرهنگ طی سالهای گذشته فعالیت‌های بی‌نظیری انجام شده و در این مدت برای اولین بار فرهنگ و تمدن ایران اسلامی به کتاب‌های درسی راه یافت.
وی افزود: دولت در بخش فرهنگ برون‌مرزی نیز فعالیت بسیار خوبی داشته و نمایشگاهها و خانه ایرانیان در اکثر کشورهای دنیا با مشخصه‌های خاص محبت، خانواده و احترام به بزرگتر در حال تشکیل است.

وی بخش دیگری از مشخصه‌های این فرهنگ را تبیین مراسم محرم، اعتکاف، عزاداری سیدالشهدا و عید نوروز عنوان کرد و گفت: در سه سال گذشته تعداد کشورهایی که عید نوروز را جشن می‌گیرند سه برابر شده است.
رئیس جمهور با اشاره به افزایش فعالیت‌های علمی در کشور حجم این فعالیت‌ها را در طول تاریخ ایران بی‌سابقه توصیف کرد و گفت: موسساتی که بعضا اقدام به گزارشات منفی در خصوص وضعیت علمی ایران می‌کنند از اعتبار لازم برخوردار نیستند.

وی تصریح کرد: واقعیت این است که دانشگاه علوم پزشکی ما در رده‌های بالای جهان قرار دارد سال گذشته بیش از 20 هزار نفر غیرایرانی برای درمان به ایران مسافرت کردند که براساس پیش‌بینی‌های انجام شده این رقم در سالجاری به 60 هزار نفر افزایش پیدا خواهد کرد.
به گفته رئیس جمهور با پیشرفت سطح دانش و تکنولوژی در بخش پزشکی کشور و قیمت مناسبی که این بخش دارد تا پنج سال آینده شاهد مراجعه بیماران از اروپا به داخل کشور خواهیم بود.

وی با بیان اینکه تمام دانشگاه‌های دنیا فارغ‌التحصیلان ایرانی را پذیرش می‌کنند و حتی برای جذب آنان نامه‌نگاری نیز انجام می‌دهند تصریح کرد: اگر دانشگاه‌های ما در رده پایینی قرار دارند پس از چگونه می‌توان این نامه‌نگاری‌ها را توجیه کرد.
وی بار دیگر تایید کرد موسساتی که در گزارشات خود رده علمی ایران را پایین توصیف می‌کنند معتبر نیستند.

رئیس جمهور با بیان اینکه در اکثر کشورهای دنیا فعالیت‌های پژوهشی عمدتا در بخش خصوصی انجام می‌شود به اجرا این کار توسط بخش خصوصی در کشور اشاره کرد و گفت: این گام اول علمی در بسیاری از زمینه‌ها در حال انجام است و در کنار آن بخش دولتی نیز قراردادهای بسیار مناسبی به منظور انجام امور پژوهشی منعقد کرده است.

به گفته احمدی‌نژاد یک تا 4 درصد از بخش اقتصادی بودجه دولت و یک درصد از بخش عمومی بودجه دولت به پژوهش اختصاص یافته ضمن اینکه یک هزار و 200 میلیارد تومان نیز بطور مستقیم برای امور پژوهشی پیش‌بینی شده است.
وی تصریح کرد: ظرفیت پژوهشی کشور رشد طبیعی خود را در پیش گرفته و هم‌اکنون کشور در بسیاری از رشته‌ها در رتبه اول در منطقه قرار دارد و بسیار زودتر از موعد به اهداف چشم‌انداز دست پیدا خواهد کرد.

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور در ادامه گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با اشاره به اهمیت و جایگاه مطبوعات گفت: متوسط فاصله زمان مصاحبه‌ها و صحبت‌ من با مطبوعات کشور کمتر از 45 روز است ارتباطات حرف اول را می‌زند و انسان‌ها با ارتباط زنده هستند، در واقع بستر جهانی شدن حقیقی انسان‌ها نیز همین امر است.
وی افزود: در برخی بخش‌ها به ویژه مناسبت‌های ملی، رسانه ملی بسیار خوب عمل کرده و نمره آن 20 است که از جمله آن در طرح برخی مسائل بسیار خوب عمل کرده ولی در بحث پیگیری و عمق کارشناسی ضعیف بوده است.

به گفته وی، برخی بخش‌ها به دنبال کار کارشناسی نیستند و تنها به دنبال ارضای عطش بیرونی می‌باشند، درحالی که هرچه بحث ها بیشتر باز شود، ذهن‌ها نیز بازتر شده و کشور پیشرفت می‌کند که به نفع همه است.
احمدی نژاد گفت: البته رسانه تنها صداو سیما نیست، مطبوعات نیز از جمله آن هستند که در بعضی بخش ها بسیار خوب و برخی دیگر ضعیف عمل کرده‌اند. ما دولتی هستیم که در برخی موارد حتی به ما فحش هم می‌دهند.

رئیس جمهور افزود: به عنوان مثال در روزهای اخیر در برخی سایت‌ها آورده شده که براساس قانون سالانه 50 میلیارد تومان تنخواه در اختیار سران قوا است که بر این اساس در حال حاضر 150 میلیارد تومان در اختیار رئیس جمهور طی سه سال اخیر بوده که باید پیگیری شود. این درحالی است که اساس این خبر دروغ بوده و از این نمونه‌ها می‌توان به برخی اخبار در مورد بورس اشاره کرد که می‌گویند بورس با رکود و مشکل روبه‌رو شده است.

وی افزود: این درحالی است که بورس ما بهترین دوران خود را طی می‌کند و در مقایسه با بورس‌های دیگر دنیا که در حال ورشکستگی‌ هستند عملکرد خوب و نمونه‌ای داشته است. بورس ما دائم در حال عرضه سهام و افزایش حجم معاملات و شاخص‌ها است که بیانگر شرایط ایده‌آل برای بورس است. بر این اساس برخی اخبار منتشره از اساس دروغ بوده و این‌ها کار رسانه‌ای نیست بلکه ابزار انتقام‌جویی است.

رئیس جمهور یادآور شد: نفت ما از ابتدای اکتشاف دست خود ما نبوده بلکه در اختیار دیگران بوده در مقطعی ملی شده و نشده است. پولی دست ملت از نفت می‌آمد که دیگران برنامه‌ریزی می‌کردند و به تدریج این کار به بدنه سیستم اجرایی رفت و فرهنگ عمومی شد.
به گفته وی، آنها به گونه‌ای طراحی کرده بودند که ما نفت را بفروشیم، آنها از ما بخرند و دوباره محصولات آن را به ما بفروشند. در حالی که بهترین شرایط برای نفت این است که هرچه نفت می‌فروشیم درآمد آنرا سرمایه‌گذاری کنیم و حداقل میزان فروش را داشته باشیم.

رئیس جمهور یادآور شد: آنچه فروخته نمی‌شود نیز به کالاهای افزوده بالاتر تبدیل شده و به درآمد ارزی تبدیل و به مصرف خارجی یعنی سرمایه‌گذاری در زمینه واردات برسد.

محمود احمدی نژاد گفت: متاسفانه از سال 1380 بانک مرکزی مامور تامین بودجه دولت شده بود که بدترین حالت ممکن برای درآمدهای نفتی محسوب می‌شود که نتیجه آن فروش دلارهای نفتی در بازار و تبدیل آن به ریال می‌باشد. سالانه ما سعی کرده‌ایم این روند کاهش یافته و درآمدهای نفتی به سرمایه‌گذاری تبدیل شود.
رئیس جمهور یادآور شد: درحال حاضر با اجرای طرح تحول اقتصادی بخش مهمی از بودجه دولت از نفت جدا می‌شود که با این کار هم نفت نجات پیدا کرده و به سرمایه‌گذاری تبدیل می‌شود و از سوی دیگر یکی از عوامل اصلی تورم که ریال بدون پشتوانه است از بین می‌رود.

وی گفت: قیمت نفت هرچقدر هم که تغییر کند دیگر به 8 دلار و حتی به کمتر از 100 دلار برنخواهد گشت دلیل اصلی افزایش قیمت نفت در حال حاضر همین تنش‌ها و سروصداهایی است که توسط عوامل خارجی در منطقه ایجاد می‌شود که توخالی است. این عوامل به راحتی نمی گذارند قیمت نفت پایین بیاید.

به گفته وی، باید برنامه داشته باشیم و نگذاریم درآمدهای نفتی صرف کارهای گذرا شود. بر این اساس مصرف جاری دولت را باید کاملا رها کرده که در این راستا از 67 درصد وابستگی بودجه عمومی دولت به نفت در سه سال گذشته به 51 درصد کاهش یافته که امسال کمتر نیز می‌شود و باید به سمت صفر شدن این نسبت حرکت کنیم.
رئیس جمهور در ادامه گفت‌وگوی زنده تلویزیونی افزود:‌ حجم اقتصاد کشور مرتب در حال بزرگ شدن و رشد اقتصادی است، گرچه تورم نیز اتفاق افتاده و برای دهک‌های پایین اقتصادی مضر است.

وی افزود: امکان آسیب دیدن دو سه دهک پایین درآمدی در طرح تحول اقتصادی وجود داشت، ولی اکثریت دهک‌ها قدرت خریدشان افزایش پیدا می‌کند، البته در شرایط تورمی برنامه‌ریزی اقتصادی دچار مشکل می‌شود.
رئیس جمهور افزود: برخی می‌گویند پول حاصل از فروش نفت به حساب دولت وارد شده و دولت خرج کند، اما باید به صورت ارزی صرف واردات کالاهای سرمایه ای شود.
احمدی‌نژاد در ادامه تصریح کرد: وزارت بازرگانی از مهرماه سال گذشته نبض بازارهای جهانی را بررسی می‌کرد و روابط اقتصادی 50 سال گذشته را مورد بررسی قرار داد.
وی افزود: براساس بررسی انجام شده تغییرات قیمت در سطح جهان مستقیم به اقتصاد داخلی منتقل می‌شود و حداقل 80 درصد از تغییرات بیرونی در اقتصاد داخلی ظاهر می‌شود.
رئیس جمهور افزود: وزارت بازرگانی سال گذشته در مورد پیش‌بینی افزایش قیمت مواد غذایی هشدار داد و دولت تصمیم گرفت کالاهای اساسی مانند شکر، ذرت، گندم و دان مرغ وارد کشور شده و ذخیره شود.

احمدی‌نژاد افزود: در این زمینه با مجلس هفتم نشست مشترکی برگزار شد و ابتدا قرار بود لایحه 2 میلیارد دلاری برای واردات ارائه شود که با وزیر جهاد کشاورزی صحبت کردم و از محل تولید داخل قسمتی تامین شده و رقم 2 میلیاد دلار را به 2/1 میلیارد دلار کاهش دادیم و با قید 2 فوریت تقدیم مجلس هفتم شد که مجلس نیز 2 فوریت و یک فوریت طرح را تصویب نکرد و آن را در نوبت عادی رسیدگی قرار داد.

احمدی‌نژاد افزود: بعد از لایحه بودجه سال گذشته نیز این لایحه برداشت یک میلیارد و 200 میلیون دلاری برای واردات کالاهای اساسی و نهاده‌های تولید ارائه شد.
احمدی نژاد گفت: تورم جهانی به اقتصاد داخل منتقل شد، اما نمی‌توانستیم(به صرف تصویب نشدن لایحه) همه ذخایر استراتژیک را وارد بازار کنیم.
احمدی‌نژاد افزود: تاخیر در تصویب لایحه یاد شده باعث شد که در بعضی جاها ضرر کرده و نهاده‌های مورد نیاز را گرانتر وارد کنیم و کالاهای مورد نیاز واردات هزار و 500 میلیارد تومان افزایش قیمت پیدا کرد.

احمدی‌نژاد در پاسخ به این شبهه که برخی می‌گفتند، دولت بدون مصوبه مجلس نسبت به برداشت رقم مورد نظر اقدام کرده، گفت: اگر دولت می‌توانست برداشت کند ،چرا لایحه به مجلس تقدیم کرد.
رئیس جمهور افزود: در اسفند ماه بعد از رد شدن فوریت لایحه در مجلس به مقام معظم رهبری نامه‌ای نوشتم و ایشان فرمودند دولت ضرورت‌ها را اعلام کند و عملا این لایحه به نوروز رسید و در نهایت در مجلس هشتم به تصویب رسید.

رئیس جمهور افزود: همان کسانی که سال گذشته به دولت انتقاد می‌کردند که چرا واردات مواد غذایی افزایش یافته و دولت ذخیره می‌کند، اما از همان ابتدا ما پیش‌بینی افزایش قیمت مواد غذایی را داشتیم، اما نمی‌توانستیم آن را اعلام کنیم.
رئیس جمهور در مورد افزایش قیمت نفت افزود: این افزایش در اقتصاد کشور تاثیر می‌گذارد گرچه در کشورهای اروپایی از قیمت فروش نفت مالیات می گیرند و 70 درصد نصیب دولت‌ها می‌شود.

وی گفت: در شرایط امروز پدیده‌های اقتصادی کشورها بر یکدیگر اثر می‌گذارند و اگر رکودی در اقتصاد آمریکا رخ می‌دهد سپس به چین و اروپا نیز منتقل می‌‌شود.
رئیس جمهور در مورد کاهش وابستگی دولت به نفت گفت: 2 راه در این زمینه وجود دارد یکی کاهش هزینه‌های دولت و دیگری کاهش هزینه از درآمد‌های نفتی است که در تحول اقتصادی اصل برداشت از درآمدهای نفتی کاهش می‌یابد.

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور در ادامه گفت‌وگو زنده تلویزیونی با رسانه ملی در پاسخ به سوال مجری برنامه در خصوص بازگشایی دفتر حفاظت منافع امریکا در تهران گفت: مواضع ایران همواره روشن بوده و همواره تاکید کرده‌ایم که جز رژیم صهیونیستی با همه کشورها در شرایط عادلانه، برابر و احترام‌آمیز گفتگو می‌کنیم. ما با عمل آنها و تجاوزگری آنها مخالف هستیم.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی مامور به ظلم و اشغالگری است تصریح کرد: من پارسال در امریکا هم گفتم که حاضر به مناظره با رئیس جمهور امریکا هستم. در چند ماه آینده نیز اتفاقاتی رخ خواهد داد و شرایط به گونه‌ای خواهد شد که آنها محتاج گفتگو با ایران می‌شوند. هم اکنون آنها اذعان دارند که ما یک قدرت فرامنطقه‌ای هستیم البته قدرت کشور ما انسانی است.
احمدی نژاد افزود:‌ امریکا اکنون نیازمند گفت‌وگو با ایران است و در خصوص دفتر حافظ منافع نیز هنوز درخواست رسمی ارائه نکرده‌اند و اگر درخواستی ارائه دهند با نگاه مثبت به آن می‌نگریم. ما از اینکه مردم دیگر کشورها به ایران بیایند یا مردم ایران به کشورهای دیگر بروند نگران نیستیم زیرا مردم ایران هرکجا که هستند محکم و هویت دار هستند.

رئیس جمهور در خصوص طرح تحول اقتصادی و هدفمند کردن یارانه ها و پرداخت نقدی آن گفت: هدفمند کردن یارانه ها کاری درست و در جهت عدالت و نفس دادن به اقتصاد است اما اگر بانک‌ها به موازات آن خوب عمل نکنند آثار آن صفر خواهد شد. زیرا اینها یک مجموعه اقتصادی هستند.

وی با بیان اینکه همه صاحب نظران اقتصادی معتقدند که طرح تحول اقتصادی یک مجموعه کامل است و دارای بخش‌های گوناگون است، اظهار داشت: آنچه که زودتر دیده شد بخش هدفمند کردن یارانه ها است شاید به خاطر اینکه پیش از این برخی به گونه ای دیگر آن را مطرح می‌کردند که می‌خواهیم به مردم پول بدهیم اما ما قصد داریم همه جوانب این طرح را اجرا کنیم و فکر می‌کنیم اگر بخشی را زمین بگذاریم همه طرح زمین می‌خورد. برای همین در بخش‌های بانکی مالیات و گمرک بحث‌های خیلی خوبی صورت گرفته است و به نتایج قابل قبول رسیده‌ایم و تقریبا کار در این مراحل نهایی شده است.

احمدی نژاد افزود: پرداخت یارانه‌ها به صورت‌های گوناگون است مثلا ممکن است در بخش صنعت به صورت غیرنقدی و در بخشی از گروه‌ها بصورت نقدی باشد.
وی تصریح کرد: از سود نفت سال‌ها عده‌ای بهره‌مند می‌شدند اکنون قصد داریم که کسانی که سال‌‌ها سهمی از نفت نبرده‌اند و شامل 7 دهک پائین جامعه می‌شوند طی چند سال قدرت خرید آنها چند برابر شود.

احمدی نژاد در ادامه گفتگوی تلویزیونی خود افزود: ابتدا باید کار اطلاعاتی دقیق برای شناسایی درک‌های جامعه صورت گیرد که اکنون مرکز آمار ایران در صدد این اقدام است و این اطلاعات بدست آمده پایه اقتصادی محسوب می‌شود که دولت بر مبنای آن طرح خود را اجرا خواهد کرد.
رئیس جمهور در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با اشاره به برنامه دولت برای اجرای طرح تحول اقتصادی اظهار داشت: این طرح در حقیقت اجرای قانون برنامه بوده و حداقل 5/2 سال کار کارشناسی توسط دولت روی آن انجام شده است.

وی با تاکید بر انکه دولت باید یک اقدام کامل در این ارتباط انجام دهد درباره نرخ بالای تورم کشور گفت: باید برای اندازه‌گیری نرخ تورم رقم متوسط سال را در نظر بگیریم ضمن اینکه آیا تضمینی وجود دارد که آینده اقتصاد جهانی بهتر از شرایط فعلی باشد.
رئیس جمهور تصریح کرد: موقعیت سیاسی و اقتدار اقتصادی ایران در دنیا بهتر می‌شود و باید با اجرای طرح تحولات اقتصادی بستر مناسب‌تری را برای این امر فراهم کنیم.
احمدی‌نژاد با اشاره به انتقاداتی که در خصوص اجرای طرح تحولات اقتصادی صورت گرفته خاطرنشان کرد: اگر دولت سال اول فعالیت خود اقدام به این کار می‌کرد منتقدان آن را شتابزده توصیف می‌کردند و هم‌اکنون که در سال سوم این کار انجام خواهد شد آن را انتخاباتی و سیاسی جلوه می‌دهند این در حالیست که به گفته حامیان دولت اگر قرار بود دولت نگاه انتخاباتی داشته باشد نمی‌بایست در سال اخر فعالیت، خود را در معرض سختی قرار دهد.

وی تصریح کرد: سال گذشته نیز در بحث بنزین چنین انتقاداتی به دولت شد و هم‌اکنون نیز برخی در تریبون‌های مقدس دولت را به کم‌کاری متهم می‌کنند در حالیکه شرایط بسیار مناسبی توسط دولت نهم برای خصوصی‌سازی، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های اقتصادی فراهم شده است.
احمدی‌نژاد افرادی را که اجرای طرح تحولات اقتصادی را انتخاباتی می‌دانند افراد غرق در حزب و گروه توصیف کرد و گفت: اگر اینطور است اجازه بدهید دیگران رای بیاورند ولی حتی اگر یک روز از دولت نهم باقی مانده باشد این طرح باید اجرا شود.

وی تاکید کرد: دولت برای انجام این کار مستندات قانونی دارد و در قوانین متعدد بر هدفمند کردن یارانه تاکید شده است.
به گفته احمدی‌نژاد در نظام بانکی گمرک و مالیات تغییرات و اصلاحات جزئی در قانون انجام خواهد شد ولی در نظام توزیع کالا و بهره‌وری تکالیف قانونی وجود دارد و این بخش در سه مرحله اجرا خواهد شد.

رئیس جمهور به جلسات خود با روسای قوا، کارگروهی از مجلس و تعدادی از اقتصادانان کشور اشاره کرد و گفت: طی این جلسات برنامه‌ریزی‌های مفصلی برای اجرای طرح تحولات اقتصادی انجام شد و در مورد کلیات آن تفاهماتی حاصل شد.

احمدی‌نژاد ادامه داد: مرحله دوم اعلام فعالیت‌ها در این خصوص اعلام طرح‌های تفصیلی است که در برخی از بخش‌ها آماده شده و از هفته آینده مطرح خواهد شد.
وی با بیان اینکه حدود 20 اقتصاددان بصورت دائم در حال بررسی ابعاد طرح‌های تفصیلی هستند گفت: این طرح‌ها بزودی در معرض عموم قرار خواهند گرفت.
احمدی‌نژاد با تاکید براینکه در مورد کلیات طرح اجماع کلی وجود دارد خاطرنشان کرد: زمان اجرا برای بخش‌های مختلف این طرح متفاوت است بطور مثال برای اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها یکماه و طرح اصلاح مالیات‌ها 3 تا 4 ماه زمان لازم است.

وی افزود: بخش اول هدفمند کردن یارانه‌ها در طول نیمه دوم آغاز می‌شود که به پیشنهاد کارشناسان به منظور جلوگیری از تبعات منفی اجرای طرح، بخشی از آن را به سال بعد موکول خواهیم کرد.
به گفته احمدی‌نژاد برنامه‌های پیش‌بینی شده برای نظام گمرک نیز از ابتدای آذرماه شروع خواهد شد ولی برخی از قسمت‌های اصلاحی نظام بانکی احتیاج به زمان بیشتری دارد.

وی با اشاره به انتشار فرم‌های مخصوص جمع‌آوری اطلاعات اقتصادی خانوار تصریح کرد: در بخشی از این فرایند پیش‌بینی شده بود که فرم‌ها توسط مساجد محل تایید شود ولی اینجانب امروز طی صحبتی که با رئیس مرکز آمار داشته‌اند خواستار لغو این پیشنهاد شدند تا برای مردم ایجاد زحمت مضاعف نشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: بطور کلی دولت برای اجرای هفت پروژه برنامه‌های ویژه‌ای دارد و حدود ده وزارتخانه بطور مستقیم درگیر اجرای این پروژه‌ها هستند.

رئیس جمهور با اشاره به اتفاق نظر کلی در دولت پیرامون اجرای طرح تحولات اقتصادی تاکید کرد: هیچ اختلاف اساسی در این خصوص بین بخش‌های دولت وجود ندارد.
محمود احمدی‌نژاد در ادامه گفت‌وگو زنده تلویزیونی با رسانه ملی سیاست‌های کلی اصل 44 را مدل کامل اقتصادی کشور دانست که در راستای اهداف سند چشم انداز با استفاده از طرح تحول اقتصادی به اصلاح ساختارهای موجود پرداخته می‌شود.
وی گفت: اگر این ساختارها اصلاح نشود، هزینه‌های زیادی را تحمیل می‌کند و نه تنها به اهداف سند چشم انداز نمی‌رسیم بلکه از آنها منحرف نیز می‌شویم. این ساختارها باید خوب کار کنند تا به اهداف مورد نظر برسیم.

به گفته وی، بخشی از مدل‌های مورد استفاده در طرح تحول در دل این ساختارها نظیر سیستم بانکی، مالیات و هدفمند کردن یارانه‌ها و غیره می‌باشد. در واقع الزامات تحقق سند چشم انداز اصلاح این ساختارها است که با اصلاح آنها به اهداف موردنظر خواهیم رسید.به عبارت دیگر در جهت تحقق اهداف سند چشم انداز و براساس مدل اقتصادی اصل 44 ساختارها اصلاح می‌شود.

احمدی نژاد یادآور شد: با هدفمند کردن یارانه‌ها در واقع پول از جامعه جمع‌آوری می‌شود که سیاستی ضد تورمی است و به تدریج در بخش‌های مختلف و دهک‌های مورد نیاز هزینه می‌شود. در واقع پول از جامعه جمع‌آوری که حکم مالیات را دارد و خلق پول محسوب نمی‌شود که این کار قدرت خرید دهک‌های مختلف اجتماعی را افزایش می‌دهد.

وی گفت: گام اول در اجرای طرح تحول اقتصادی تکمیل دقیق فرم‌هایی است که در اختیار مردم گذاشته می‌شود و از همه جا قابل تهیه است این اطلاعات در پایگاه‌های مربوطه جمع‌آوری و از چندین پایگاه مختلف چک می‌شود.

احمدی نژاد افزود: بر این اساس اگر کسی اطلاعات غلطی را بدهد ممکن است بعداً‌ از دریافت خدمات آتی دولتی محروم شود. به عنوان مثال از تاریخ اول دی ماه کسانی که به خرید و فروش ملک بپردازند باید مالیات آن را بدهند و کسی نمی‌تواند از زیر بار آن فرار کند.
به گفته رئیس جمهور، مردم در این مرحله اطلاعات دقیق ارائه کنند این اطلاعات معیار دریافت مالیات نیست بلکه معیار تشخیص صلاحیت دریافت یارانه ها و نحوه هزینه‌ آنها در دهک‌های مختلف است که هرچه این اطلاعات دقیق‌تر باشد کار ما و مردم راحت‌تر می‌شود.

احمدی نژاد تصریح کرد: اولویت کار همکاری خوب مردم است و کسانی که می‌خواهند واقعا از دولت کمک نقدی دریافت کنند این اطلاعات را دقیق ارائه کنند. نکته دوم در مسیر این تحول این است که منافع برخی افراد قطعا به خطر می‌افتد که این افراد ممکن است بخواهند با موج‌‌آفرینی تعادل موجود را به هم بزنند و اطلاعات غلط به مردم بدهند درحالی که در هر مقطعی اطلاعات لازم به مردم داده می‌شود و چیز غیرعادی نیست.

رئیس جمهور در ادامه با انتقاد از افرادی که اعداد غلط در مورد قیمت کالاهای مورد نیاز مردم بعد از حذف یارانه‌ها ارائه می‌دهند گفت: در حال حاضر که دولت قیمت بنزین آزاد را لیتری 400 تومان عرضه می‌‌کند قیمت این فرآورده بر اساس اف.او.بی (فوب) خلیج فارس لیتری حدود 900 تومان است.
احمدی نژاد افزود: این خبر خوب را به ملت بدهم که مهندسان ایرانی روش جدیدی برای تولید بنزین ابداع‌ کرده‌اند که هزینه تمام شده تولید بنزین را بسیار کاهش می‌دهد.

وی افزود: با این روش جدید بنزین از نفت و برخی پس‌مانده‌های پالایشگاه درست می‌شود و اگر این طرح اجرا شود از سال آینده نیازی به واردات بنزین نخواهد بود.
احمدی نژاد در پاسخ به این سوال که آیا طرح پرداخت نقدی یارانه‌ها به خانوار باعث افزایش جمعیت می‌شود افزود: برعکس این طرح در جهت کنترل جمعیتی است و امیدواریم وضع مردم آنقدر خوب شود که خودشان بگویند یارانه نمی‌خواهند.

رئیس جمهور در پایان افزود: به زودی سخنگوی دبیرخانه تحول اقتصادی دولت مشخص و به مردم معرفی می‌شود.
در حاشیه رئیس جمهور از حیدری و عنادی وقتی سوال کرد شما چند فرزند دارید و حیدری گفت: هنوز مجرد است رئیس جمهور به خنده گفت: شما خجالت نمی‌کشید هنوز مجرد هستید و با مردم از طریق تلویزیون حرف می‌زنید؟

مرد باردار آمریکایی یک دختر زایید

مرد آمریکایی که پس از ازدواج تصمیم به بارداری گرفته بود، نوزاد خود را که یک دختر است به دنیا آورد.


این مرد آمریکایی به نام توماس بیتی که 34 سال دارد، ابتدا دختر بدنیا آمد اما پس از مدتی بدلیل ناهماهنگی‌های جسمی تحت جراحی تغییر جنسیت قرار گرفته و مرد شد.


پس از آن بیتی تصمیم به ازدواج گرفت. وی قانونا مرد است اما پزشکان اعضای تولید مثلی زنانه را پس از جراحی سینه، در بدن او نگه داشتند.


پس از ازدواج همسر بیتی بچه دار نمی‌شد در نتیجه بیتی تصمیم گرفت خود این مسوولیت را برعهده بگیرد و مادر شود.


او هم اکنون در بیمارستانی در اورگون، دختری به دنیا آورده و حال هر دوی آنها خوب است.

بیتی با اسپرم یک اهدا کننده ناشناس باردار شده به گفته پزشکان در مرکز پزشکی سنت چارلز زایمان طبیعی انجام گرفت.

اما برخی از گزارش‌ها اعلام کردند که وی تحت عمل سزارین قرار گرفته است.


بیتی وقتی خبر باردرای خود را اعلام کرد تیتر تمام روزنامه‌ها و رسانه‌های جهان شد.

وی می‌گوید: وقتی تغییر جنسیت دادم تصمیم گرفتم اعضای تولید مثلی خود را بر ندارم چون می‌خواستم یک روز بچه به دنیا بیاورم.

او در سن 20 سالگی تصمیم گرفت که به طور قانونی تغییر جنسیت دهد و پنج سال بعد با نانسی همسرش ازدواج کرد.

پزشکان بیتی می‌گویند؛ نوزاد کاملا سالم است و به گفته آنها این بارداری کاملا طبیعی بوده است.

سهمیه جدید بنزین خودروها و موتورسیکلت ها

معاون اول رئیس جمهوری تصمیم نمایندگان ویژه رییس‌جمهور درباره سهمیه جدید بنزین خودروها و موتوسیکلتها را برای اجرا به وزارت نفت ابلاع کرد.

تصمیم نمایندگان ویژه رییس‌جمهور در مورد نحوه اجرای قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت ـ مصوب 1386ـ که در جلسه مورخ 11/3/1387 به‌استناد اصل یکصد و بیست و هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و با رعایت تصویب‌نامه شماره 13943/ت39614هـ مورخ 4/2/1387 اتخاذ شده است، به شرح زیر برای اجرا ابلاغ می‌گردد:

1ـ از تاریخ 1/4/1387 سهمیه ماهانه بنزین خودروهای دوگانه سوز به شرح زیر تعیین می‌شود:
تاکسی دوگانه سوز : دویست (200) لیتر
مسافربر شخصی دوگانه سوز : چهارصد (400) لیتر
آژانس دوگانه سوز : سیصد (300) لیتر
آموزش رانندگی دوگانه سوز : سیصد (300) لیتر
وانت پرمصرف (کامیونت) دوگانه سوز : سیصد (300) لیتر
وانت کم‌مصرف دوگانه سوز : دویست و پنجاه (250) لیتر
مسافربر بین شهری دوگانه سوز : هشتصد (800) لیتر

2ـ از تاریخ 1/4/1387 سهمیه ماهانه بنزین خودروهای بنزین سوز به شرح زیر تعیین می‌شود:
تاکسی بنزین سوز : ششصد و پنجاه (650) لیتر
مسافربر شخصی بنزین سوز : پانصد و پنجاه (550) لیتر
آژانس بنزین سوز : چهارصد (400) لیتر
آموزش رانندگی بنزین سوز : چهارصد (400) لیتر
وانت پرمصرف (کامیونت) بنزین سوز : ششصد (600) لیتر
وانت کم‌مصرف بنزین سوز : سیصد (300) لیتر
مسافربر بین‌شهری بنزین سوز : یکهزار (1000) لیتر

3ـ از تاریخ 1/4/1387 سهمیه بنزین خودروهای شخصی
یکصد و بیست (120) لیتر در ماه تعیین می‌گردد.

4ـ از تاریخ یادشده سهمیه بنزین موتورسیکلت
سی و شش (36) لیتر در ماه تعیین می‌گردد.

5 ـ دوره سهمیه‌بندی برای خودروهای شخصی بنزین سوز و دوگانه سوز مشابه دوره قبل می‌باشد.

6 ـ سهمیه بنزین وانتهای پرمصرف (کامیونت) از تاریخ 1/7/1387 صرفاً به صورت سهمیه بنزین وانت پرمصرف دوگانه سوز اعمال خواهد شد.

منبع خبر : فردانیوز - http://www.fardanews.com/fa/pages/?cid=55216

چای نعناع از رشد موهای زائد جلوگیری می‌کند

 

 

براساس یک پژوهش جدید، زنان می‌توانند برای از‌بین‌بردن موهای زائد چای نعناع بنوشند. به گفته دانشمندان، رویش موهای زائد در زنان ناشی از فعالیت هورمون‌های جنسی است که باعث ایجاد صفات ثانویه جنسی مردان در آنان می‌شود. محققان دانشگاه سلیمان‌ ترکیه معتقدند که نوشیدن چای نعناع رشد موهای زائد را به حداقل ممکن می‌رساند.

مهمت نومان تامر، محقق، در این زمینه می‌گوید: «درمان‌های رایج در مورد موهای زائد بیشتر حول محور مقابله با هورمون‌های جنسی آندروژن است، حال آن که چای نعناع شیوه‌ای طبیعی برای این منظور است.»

این گروه از محققان ضمن بررسی اثرات نعناع در کم‌مویی به این نتیجه نیز رسیدند که این گیاه میل جنسی را در مردان کاهش می‌دهد.
منبع خبر : جام جم

http://jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100941887919

میزان سهمیه بنزین کاهش خواهد یافت

 

معاون برنامه‌ریزی وزارت نفت جزئیات «طرح ملی» دولت برای تامین بنزین در شرایط بحرانی و تحریم «ظرف مدت 48 ساعت» که غلام حسین نوذری وزیر نفت روز یکشنبه آن را اعلام کرده بود تشریح کرد.

مهندس اکبر ترکان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار سرویس اقتصاد و صنعت آفتاب، «تنظیم مصرف و برنامه‌ریزی دوباره نظام سمیه‌بندی» در صورت تحریم‌ بنزین را طرحی عنوان کرد که در صورت ایجاد محدودیت برای واردات آن از سوی کشورهای غربی به اجرا درخواهد آمد.

معاون وزارت نفت با بیان اینکه مصرف و نیاز بنزین در داخل 65 میلیون لیتر است اعلام کرد: «اکنون در کشور 45 میلیون لیتر بنزین تولید می‌شود که در شرایط تحریم باید تنها از این میزان استفاده شود. طرحی که وزیر نفت به آن اشاره داشته درواقع همان متکی بودن مصرف بنزین به تولید 45 میلیون لیتر تولید داخلی از راه سهمیه‌بندی دوباره و صرفه‌جویی بیشتر خواهد بود».

ترکان در پاسخ به این سوال که آیا کاهش مصرف از 65 به 45 میلیون لیتر در مدت 48 ساعت امکان‌پذیر خواهد بود گفت: «در ابتدای اجرای طرح سهمیه‌بندی به دلیل ذهنیت ایجاد شده در اذهان در خصوص کمبود بنزین مصرفی آنها، بدون هیچگونه فشاری مصرف داخلی تا سطح 53 میلیون لیتر کاهش یافت. بنابراین در شرایط تحریم با تجدید‌نظر در نظام سهمیه بندی و کاهش آن این امکان میسر خواهد شد».

از سویی غلامحسین نوذری وزیر نفت که پس از جلسه امروز هیات وزیران با خبرنگاران گفت‌و‌گو می‌کرد، اظهار داشت: «اطمینان می‌دهم که تحریم بنزین علیه ایران راه به جایی نمی‌برد و ظرفیت آن را داریم با عملیاتی کردن طرحی بزرگ، ظرف 48 ساعت بدون پرداخت هزینه اضافه بنزین مورد نیاز کشور را تامین کنیم».

معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت درباره احتمال تحریم واردات بنزین تصریح کرد: «کشورهای غربی همواره در حال تصمیم‌گیری علیه ایران هستند،بنابراین همواره باید برای مواجهه با شرایط ویژه تحریم آماده بود. در این راستا وزارت نفت هم «سناریوهای احتمالی» را درنظر گرفته و برای بدترین حالت و بدترین وضع، طرحی را ارائه داده است».


منبع خبر : آفتاب -

http://www.aftabnews.ir/vdcj88euqieaa.html